Teremts derűt és jókedvet az emberek között! Varázsolj mosolyt az arcukra!

Kora esti piknik Szent Iván napján

Íme, a recept:
Június 24-én először került megrendezésre a Szent Iván napi piknik a Linum Alapítvány szervezésében. Szomolányi Attila ötletgazda gyorsan támogatókra talált. Helyi kis és nagyobb művészek is örömmel vettek részt ezen a kötetlen zenélős, táncolós, éneklős eseményen.

Láthattuk az Isadora táncosait, a Rézpatkó táncosait és énekeseit, a NAMI tanárait és tanulóit, ahogy laza keretek között „örömzenélést, táncolást, és éneklést” tartanak.

A fellépők után egy eddig ismeretlen helyi zenészekből álló csapat biztosította a jó hangulatot. Sokan táncra perdültek vagy csak élvezték a sokszínű zenei produkciót.

Az ételről – ahogy egy piknikhez illik – mindenki maga gondoskodott. A vendégek sorra érkeztek tömött kosarakkal és hűtőtáskákkal, amiből finomabbnál finomabb falatok kerültek az asztalokra. Jókedvűen kínálgatták az asztalszomszédokat, koccintottak ismerősök és ismeretlenek.

Köszönjük ezt a jó hangulatú estét és reméljük jövőre még többen örülnek Szent Iván napi pikniknek itt Nagykovácsiban.

Szemesy Barbara alpolgármester

Ui. Köszönjük a következők segítségét, támogatását.
Görgényi Gábor, ISADORA – Szabadi Edit, Kutni Róbert és Gubis Kriszta, Kemenes Gábor Atya, Készenléti Szolgálat Honti Zoltán vezetésével, Jagry István, Kántor Ágnes és a NATŰ munkatársai, Kiszelné Mohos Katalin polgármester, Levendula, NAMI – Rézpatkó Gáspár Kornélia és Czene Zsuzsa vezetésével, Öregiskola, „The Village Guys”, valamint sok szülő, ifjú táncosok és gyermekek, akik segítettek a program előtt, közben és után.

 

Dátum: 
2017. szeptember 03. 18:00